Dutch Aerial & Ground Imaging Solutions biedt u de mogelijkheden om voor uw sportevenementen unieke professionele foto- en filmopnames vanuit de lucht en grond te maken. Of gewoon voor sporttrainingen. Sporttrainingen en wedstrijden ondersteund door drones worden steeds populairder. Voor bij het voetbal, hockey, handbal, American football, honkbal, volleybal en andere teamsporten maakt men tegenwoordig gebruik van video ondersteuning en analyse. Maar dit geldt nu ook voor de individuele sporten.

Vanuit de drone ondersteuning kan men meer inzicht krijgen in de techniek en prestaties van de sporter of sporters. Met deze ondersteuning kan men zich focussen op waar het allemaal om gaat bij de sport; prestaties verbeteren en bezig zijn met sporten. Meten is weten! Voordeel is dat aan de hand van diverse en meerdere professionele filmopnames men echt kan meten met video ondersteuningen en analyses.

Met onze verschillende professionele drones, uitgerust met professionele 4K (Ultra HD) resolutie camera’s kunnen wij uiterst adequaat, professioneel en creatief met u samenwerken om deze nieuwe vorm van video ondersteuning en analyse te maken.

Door gebruik te maken van deze camera’s leveren de foto- en filmopnames indrukwekkend scherpe en uniek gedetailleerde beelden op die u vervolgens voor elk medium kunt gebruiken. Denk hierbij aan uw eigen website, YouTube, computer, smartphone of TV, waardoor u zich als vereniging, bond of sportclub zal onderscheiden van andere.

Vraag naar onze mogelijkheden.

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Dit alles en nog veel meer kan een drone voor u betekenen!

Vraag naar onze mogelijkheden.

Invalid Email
Invalid Number

Geregistreerd onder
lidnummer: 733543
Bedrijfsnummer: 3531

Logo-ILT 2

Geregistreerd onder nummer ILT-2017/6144