Makelaardij

Wilt u zich als makelaar onderscheiden? En wel een snellere verkoop of aankoop voor uw klant realiseren? Dutch Aerial & Ground Imaging Solutions biedt u de mogelijkheden om unieke professionele foto- en filmopnames vanuit de lucht en vanaf de grond te maken. De opmars van drones in onze huidige maatschappij is niet meer te stoppen, wat kunnen deze drones betekenen in makelaarsland? Hoe actief bent u?

De makelaar kan zich vanaf nu onderscheiden om een beter overzicht van het te verkopen object te produceren voor zijn klant. Of dit nu voor de verkopende klant is of voor de aankopende klant. U onderscheidt zich als u meegaat in het tijdperk van multimedia en drones. De verkoop gaat bijna vanzelf en automatisch met indrukwekkend scherpe en uniek gedetailleerde beelden. Onderscheidt u zich ook als makelaar?

Denk aan opnames voor onroerend goed in landbouw, maneges, bedrijfspanden, bedrijfsgrond, ontwikkelingsgrond, vrijstaande huizen, villa’s en landgoederen. Kortom, bijna alles wat u wilt verkopen, kunnen wij voor u filmen. U kunt nu uw verkoop beter dan ooit van tevoren positief beïnvloeden en sturen.

Wij werken met verschillende professionele drones en daarbij worden deze professionele drones vanuit de lucht en vanaf de grond ingezet met professionele 4K (Ultra HD) resolutie camera’s. Door het gebruik te maken van deze camera’s leveren de foto- en filmopnames indrukwekkend scherpe en uniek gedetailleerde beelden op die u vervolgens voor elk medium kunt gebruiken. Denk hierbij aan uw eigen website, YouTube, computer, smartphone of TV. Onderscheidt u zich van uw concurrenten? Want dat kan nu echt! De service, wij beoordelen samen met u welk type professionele drone ingezet gaat worden, die dan het beste aansluit op de omstandigheden van de opname en de wens van u en uw klant! Buitenom de inzet van deze professionele drones vanuit de lucht, kunnen deze zelfde professionele 4K (Ultra HD) resolutie camera’s op de grond worden ingezet met een ProAction grip. Dit houdt in dat dezelfde 4K camera in een speciaal ontwikkeld frame komt te hangen en vanaf de grond wordt bediend. Zo kunnen wij een indrukwekkende totaaloplossing bieden als het gaat om het vastleggen van al uw verkoopobjecten.

Dit alles en nog veel meer kan een drone voor u betekenen! Vraag naar onze mogelijkheden.

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Dit alles en nog veel meer kan een drone voor u betekenen!

Vraag naar onze mogelijkheden.

Invalid Email
Invalid Number

Geregistreerd onder
lidnummer: 733543
Bedrijfsnummer: 3531

Logo-ILT 2

Geregistreerd onder nummer ILT-2017/6144