Luchtvideo- en fotografie

Dutch Aerial & Ground Imaging Solutions biedt u de mogelijkheden om unieke professionele foto- en filmopnames vanuit de lucht en vanaf de grond te maken. Wij werken met verschillende professionele drones en daarbij worden deze drones vanuit de lucht en vanaf de grond ingezet met professionele 4K (Ultra HD) resolutie camera’s. Door gebruik te maken van deze camera’s leveren de foto- en filmopnames indrukwekkend scherpe en uniek gedetailleerde beelden op die u vervolgens voor elk medium kunt gebruiken. Denk hierbij aan uw eigen website, YouTube, computer, smartphone of TV. U kunt zich nu onderscheiden en viraal gaan.

De service, wij beoordelen samen met u welk type professionele drone ingezet gaat worden, die dan het beste aansluit op de omstandigheden van de opname en de wens van u! Buitenom de inzet van deze professionele drones vanuit de lucht, kunnen deze zelfde professionele 4K (Ultra HD) resolutie camera’s vanaf de grond worden ingezet met een ProAction grip. Dit houdt in dat dezelfde 4K camera in een speciaal ontwikkeld frame komt te hangen en vanaf de grond wordt bediend. Zo kunnen wij een indrukwekkende totaaloplossing bieden als het gaat om het vastleggen van al uw producties.

Dutch Aerial & Ground Imaging Solutions verzorgt uiteraard ook uw eindmontage. Maar wij kunnen ook uitstekend met een ander productiebedrijf (samen)werken.

Vraag naar onze mogelijkheden.

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Dit alles en nog veel meer kan een drone voor u betekenen!

Vraag naar onze mogelijkheden.

Invalid Email
Invalid Number

Geregistreerd onder
lidnummer: 733543
Bedrijfsnummer: 3531

Logo-ILT 2

Geregistreerd onder nummer ILT-2017/6144