Agrarische ondersteuning en oplossingen

De opmars van drones in onze huidige maatschappij is niet meer te stoppen. Wat kunnen deze drones betekenen voor de agrarische sector? Het meten van gewassen vanuit de lucht lijkt de ideale oplossing voor precisielandbouw. Een aspect van precisielandbouw is het zo nauwkeurig mogelijk toedienen van bestrijdingsmiddelen en meststoffen. Er kan bijvoorbeeld een spuitmachine aangestuurd worden, zodat deze alleen op die plek middel aanbrengt, waar dat nodig is. Het resultaat: minder middelen nodig, dit levert een besparing op en tevens minder belasting voor het milieu.

De agrarische sector ziet ook zijn grote kansen. Drones hebben iets magisch. Dutch Aerial & Ground Imaging Solutions biedt u de mogelijkheden om unieke professionele foto- en filmopnames vanuit de lucht en grond te (laten) maken. Op hoge snelheid brengen ze beelden naar je toe die voorheen onmogelijk te verkrijgen waren voor een leek, wij noemen dit scannen. Met onze verschillende professionele drones, uitgerust met professionele 4K (Ultra HD) resolutie camera’s, kunnen wij snel en efficiënt scannen.

De toepassingen van drones voor agrariërs zijn eigenlijk niet meer te tellen. Zo kan de agrarisch ondernemer met een drone o.a. het gewas of perceel heel nauwkeurig in kaart brengen (scannen), planten tellen, vee in de gaten houden, de waterkwaliteit meten, hitte detecteren, de groei van iedere plant bijhouden, bemesting meten en beschadigingen dan wel ziektes aan het gewas eerder opmerken of zelfs voorkomen. Daarnaast komt er via een drone veel meer informatie ter beschikking voor de agrariër. Buiten de technologische voordelen zijn er ook economische voordelen te behalen. En dat is met de huidige druk waar de agrariërs mee te maken hebben, een behoorlijke winst die te behalen is om met drone technologie te werken.

Dit alles en nog veel meer kan een drone voor u betekenen! Vraag naar onze mogelijkheden.

WAAR KUNNEN WIJ U MEE HELPEN

NEEM CONTACT MET ONS OP

Dit alles en nog veel meer kan een drone voor u betekenen!

Vraag naar onze mogelijkheden.

Invalid Email
Invalid Number

Geregistreerd onder
lidnummer: 733543
Bedrijfsnummer: 3531

Logo-ILT 2

Geregistreerd onder nummer ILT-2017/6144